Filyra (2)

Την Σύναξη της Παναγίας Ελεούσας της «Φιλιριώτισσας», γιόρτασαν σήμερα το απόγευμα οι ενορίτες της Φιλύρας, όπου στον Ι. Ναό του Αγ. Δημητρίου, ετελέσθη πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πύλης π. Δημ. Κατσαρού, συνεπικουρούμενου του οικοδεσπότη ιερέα π. Απ.  Σουλιώτη.

Τέλος πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνας έως την πλατεία του χωριού, για να επιστρέψει και πάλι στο Ναό που φιλοξενείται.

Στην Φιλύρα σήμερα το απόγευμα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον Εσπερινό οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Αγγέλης & Κ. Πλαστήρας, ο δημ. σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Γεωρ. Χήρας, ο πρόεδρος της  κοινότητας κ. Ηλ. Κουκουτσέλος  & ο τέως πρόεδρος του ΚΣ Πύλης κ. Θαν. Μανούρας.

Αύριο το πρωί στις 7:30 & στον ίδιο Ι. Ναό θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Filyra (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ξεκλειδώνει η λειτουργία του Γηροκομείου Καλαμπάκας – Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με τον Υφυπουργό Υγείας

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβρα…