201409200507086082

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που εδρεύει στη Λάρισα, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την κάλυψη αναγκών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

 Θα προσληφθούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα υπογράψουν δεκάμηνη σύμβαση (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) και όχι πέραν τις 30ης Ιουνίου 2024.

Οι ειδικότητες

  1. Οδηγοί (με αναλογικό ταχογράφο) – 2 θέσεις
  2. Οδηγοί (με ψηφιακό ταχογράφο) – 4 θέσεις
  3. ΔΕ Συνοδών Σχολικών Οχημάτων – 6 θέσεις

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  • είτε αυτοπροσώπως,
  • είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Δήμητρας 25 & Γαριβάλδη, Τ.Κ 41221- Λάρισα, υπόψιν κου Σιακαβάρα Δημήτρη (τηλ. επικοινωνίας: 2410-539210, εσωτ. 138).

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

Πηγή:proson.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

7  συλλήψεις για ναρκωτικά κατά το τελευταίο 48ωρο σε Λάρισα και Βόλο…

…Κατασχέθηκαν συνολικά -21,84- γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης …