Λιούτας Θ.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Αναπληρωτής Οικονομικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψαν νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία αυξάνεται ο αριθμός των δικαιούχων, οι οποίοι θα λάβουν και εκείνοι την επιστροφή του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου, σημειώνει ο Θανάσης Λιούτας.

Ειδικότερα, σε συμπλήρωση των δικαιούχων, οι οποίοι έλαβαν την επιστροφή μέσα στον μήνα Αύγουστο, πλέον δικαιούχοι επιστροφής ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) κινητήρων, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη γεωργία, είναι και τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν υποβάλλει Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για τα έτη 2021 και 2022, τα οποία έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και την 30η Οκτωβρίου του 2022 και στους οποίους έχει αποδοθεί η ιδιότητα του «επαγγελματία αγρότη» ή του «επαγγελματία αγρότη ως νεοεισερχόμενου στον αγροτικό τομέα».

Με τις τελευταίες εξελίξεις, σημειώνει ο Τρικαλινός Βουλευτής, θα λάβουν την επιστροφή του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου και άλλοι νέοι αγρότες, γεγονός πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο έρχεται να προστεθεί στη συνεχή μας στήριξη, η οποία προηγήθηκε και η οποία θα συνεχίσει συνολικά στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα της πατρίδας μας.

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Τομή στη Δημόσια Διοίκηση το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων Δημοσίου

Η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, μαζί με την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη, παρουσίασ…