AOT futsal
Το πρώτο στην ιστορία του Τρικαλινού αθλητισμού παιχνίδι ποδοσφαίρου σάλας είχε συναρπαστική εξέλιξη, πάρα πολύ κόσμο στις εξέδρες του Δημοτικού κλειστού και φανταστική ατμόσφαιρα με παλμό και συνθήματα από τους φιλάθλους. Μάλιστα ήταν και ανάμεσα σε δύο Τρικαλινές ομάδες και αυτό είχε και την ιδιαιτερότητά του.
Μετά από ένα «τρομερό» σε εξέλιξη ματς και με τεράστια ανατροπή, η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε με 11-8 της Υπεροχής Τρικάλων. Ο αγώνας εκκρεμούσε από την 1η αγωνιστική της Futsal League (Β Εθνική).
Πάθος, δύναμη , συνεχόμενο τρέξιμο και πολλά γκολ αλλά και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες με αλλαγές συναισθημάτων στις ομάδες, συνέθεσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το οποίο απόλαυσαν οι πάντες που βρέθηκαν στο γήπεδο και για πρώτη φορά βέβαια οι Τρικαλινοί πήραν γεύση από το ποδόσφαιρο σάλας.
Ο ΑΟΤ κατάφερε να κάνει μια απίστευτη ανατροπή και να πάρει τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που κράταγε υπέρ της το σκορ από την αρχή του αγώνα μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Υπεροχή αιφνιδίασε και παίζοντας πιο ορθολογικά είναι χαρακτηριστικό ότι προηγήθηκε με διαφορές 6-1 και 8-3 αλλά οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ανατρέψουν το ματς, σκοράροντας 8 γκολ στα τελευταία 10΄ του αγώνα και να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη με τελικό σκορ 11-8 μέσα σε αποθέωση. Χειροκροτήθηκε φυσικά και η Υπεροχή η οποία εξέπληξε ευχάριστα με το παιχνίδι της και άγγιξε τη νίκη.
Τα γκολ του ΑΟ Τρίκαλα σημείωσαν οι Σαρακατσάνος 2, Γάτσιος, Διβανές 3, Παπαναστασίου 3, Ευσταθίου και ένα αυτογκόλ ο Σαραντάρης.
Για την Υπεροχή σκόραραν οι Γάκης 2, Λάμπουρας, Τσαρέλας 4, Παπαβασιλείου.
ΑΟ Τρίκαλα (Λουλές) Αναστασόπουλος, Σαρακατσάνος, Σίμος, Παπαευθυμίου, Μιχαλάκης, Γάτσιος, Στάμος, Διβανές, Παπαθανασίου, Παπαναστασίου, Μαυρίκος, Ευσταθίου, Γκίτσας, Ράπτης.
Υπεροχή Τρικάλων (Παπακυρίτσης-Βατής) Σκρέκας, Μουρίκης, Γάκης, Σαραντάρης, Λάμπουρας, Νομικός, Τσαρέλας, Καππάς, Παπαβασιλείου, Ψύχος, Βατής, Μπασιούκας.
Διαιτητές Μανούρας Χρήστος-Μανούρας Νίκος
Χρονομέτρης Χρήστος Αλεξόπουλος
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…