DCIM100MEDIADJI_0990.JPG

Δέκα χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα και μόλις οκτώ από την Πύλη, στον Παραπόταμο, βρίσκεται η παραδοσιακή ταβέρνα του Θανάση Αγγέλη «Το Τσαγαλί», ένας μοναδικός παράδεισος γεύσεων και αισθήσεων, που κάθε φορά και σε κάθε εποχή αποτελεί τον πλέον περιζήτητο προορισμό, για όσους ξέρουν να καλοτρώνε, συνδυάζοντας ποιότητα & περιβάλλον!

«Το Τσαγαλί», χωμένο κυριολεκτικά στην αγκαλιά της μητέρας φύσης, κάτω από τον παχύ ίσκιο αιωνόβιων πλατάνων και το απέραντο γηπεδικό πράσινο, αποτελεί σίγουρα μια ολοκληρωμένη πρόταση γαστρονομικού προορισμού, όχι μόνο για την περιοχή, αλλά το Νομό γενικότερα!

Εκτός από το μοναδικό του φυσικό του περιβάλλον, την ειδοποιό διαφορά της Ταβέρνας «Το Τσαγαλί», κάνουν ο γαστρονομικός του πλούτος και η παραδοσιακή του κουζίνα, με γεύσεις αυθεντικές και ποιοτική πρώτη ύλη, καθώς και οι άνθρωποί του που διαθέτοντας μεράκι, όρεξη και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, δημιουργούν γευστικά θαύματα μεγάλης αξίας.

Παράλληλα στον χώρο λειτουργεί και κρεπερί, με ποικιλία γεύσεων…

Για τους μικρούς φίλους, υπάρχει άπλετος χώρος για παιχνίδι, καθώς στον χώρο λειτουργούν δύο παιδικές χαρές.

Και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα το «Τσαγαλί» δηλώνει «παρών», καθώς ο χώρος είναι εξοπλισμένος με βιντεοπροτζέκτορα, που κάνει την παρακολούθηση του αγαπημένου σας σπορ, απλή υπόθεση!

Στο «Τσαγαλί» μπορείτε επίσης να κάνετε το δικό σας πάρτι και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση με τους μικρούς φίλους να έχουν την δυνατότητα να παίξουν στον παιδόκηπο του καταστήματος.

Τηλέφωνο για πληροφορίες 2431 0 84 570 – 6976 598 400.

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πράσινο φως για 1.251 εποχικές προσλήψεις σε δήμους – δειτε την κατανομή των θέσεων

Μέσω τεσσάρων αποφάσεων του Υπουργείο Εσωτερικών, εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.251 εποχικών υπαλ…