kollias 2

Ο κ. Ιωάννης Κόλλιας, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, συγγραφέας, συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής , αριστούχος της σχολής προπονητών ΕΠΟ και της Αγγλικής ομοσπονδίας ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια υπεύθυνος των Εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων υποδομών και τεχνικός πολλών ποδοσφαιρικών συλλόγων, με σχόλιο του στην σελίδα του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, μιλά με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική στελέχωση που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Τρικαλινού συλλόγου.

Αναλυτικά το σχόλιό του :

«Είναι παρήγορο που μια ομάδα στελεχώνεται με προπονητική ομάδα παιδιών που έχουν αφ΄ ενός πανεπιστημιακή αγωγή, αλλά και ειδικότητα στο αντικείμενο. Δεν γνωρίζω τα παιδιά αυτά, αλλά είμαι βέβαιος ότι ότι στελεχώσατε την ομάδα με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και θα καταφέρουν να εμπαιδώσουν τις γνώσεις τους στα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Η υπομονή και ο χρόνος είναι απαραίτητα στοιχεία γι΄αυτό και εύχομαι να τα έχετε ώστε στο μέλλον να δείτε το έργο που επενδύσατε θα εμφανιστεί στο εγγύς μέλλον. Το πιστεύω και εύχομαι σε όλους!!!!!!»

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Γιορτάζει & πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Πιαλείας. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 5 Μαΐου 202…