proedroi

Με σκοπό την πιθανότητα διοργάνωσης του τοπικού διαγωνισμού – έκθεση πουλιών συντροφιάς στην Πύλη, πραγματοποιήθηκε άτυπη αλλά ουσιαστική συνάντηση στο cafe «The door» στην Πύλη,  μεταξύ του προέδρου του ΣΚΑΘ(Σύλλογος Καναρινόφιλων, Αγριοπουλιών Θεσσαλίας) κ. Άκη Διαμαντή & στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Ανδρέα Αδαμόπουλου, γνωστού για τα ισχυρά φιλοζωικά του αισθήματα.

Ο πρόεδρος του ΣΚΑΘ ανέφερε εξήγησε  διεξοδικά το τυπικό που ισχύει, αλλά & τις υποχρεώσεις που απορρέουν από μια τέτοια διοργάνωση, με τον πρόεδρο του Εμπορικού, να δηλώνει ενθουσιασμένος γι’ αυτήν την δράση, αλλά και έτοιμος να στηρίξει όπου χρειαστεί την προσπάθεια, καθώς αυτό, που εάν τελικά τελεσφορήσει, θα είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή του Δ. Πύλης, αλλά & ένας πολύ καλός τουριστικός κοινωνός, για την πανέμορφη περιοχή μας!

Ο κ. Διαμαντής, συν τοις άλλοις, εξήγησε στον κ. Αδαμόπουλο, την σημασία της καναρικουλτούρας & τον σημαντικό ρόλο των Συλλόγων σε αυτή, καθώς όποιος μυηθεί στον όμορφο κόσμο της καναρικουλτούρας, θα έχει δίπλα του, έτερους εκθέτες- εκτροφείς, που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν πολλές άγνωστες πτυχές γύρω από την εκτροφή & τις συνθήκες υγιεινής & διαβίωσης των καναρινιών, αφού ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα, θεωρεί καναρίνι, ό,τι είναι κίτρινο και κελαηδεί.

Ένα μοναδικό χόμπι, με πολλά & ωραία πράγματα, συγκινήσεις & δημιουργία νέων φίλων, που μπορούν να μας χαρίσουν οι φτερωτοί μας αυτοί φίλοι. Ενασχόληση μέσα απ΄την οποία δεν βελτιώνει κάποιος την δική του εκτροφή, αλλά & της ράτσας που εκτρέφει. Επίσης το όμορφο αυτό χόμπι που είναι γεμάτο χρώματα & μαγικούς ήχους, βελτιώνει & εμάς τους ίδιους, διότι εκτός από ατομική είναι & μια συλλογική προσπάθεια, αφήνοντας έτσι κατά μέρος μικρότητες, ίντριγκες & άγονους ανταγωνισμούς, που είναι μακράν της ευγενούς άμιλλας, που διδάσκει ουσιαστικά η καναρικουλτούρα.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει από τον πρόεδρο του ΣΚΑΘ & συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλης & Κ. Μαράβα.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…