smart-watch-listeia-1

Τα επτά μέλη της σπείρας ανάρτησαν και φωτογραφίες στα social media με τη λεία τους

Σπείρα ληστών από τη Νέα Υόρκη, η οποία στόχευε κυρίως διακινητές ναρκωτικών, κατάφερε πέρυσι να αποσπάσει το ποσό των 500.000 δολαρίων σε μετρητά χάρη σε ένα έξυπνο ρολόι.

 Πιο συγκεκριμένα, παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του στόχου από ένα κρυμμένο Apple Watch.

Πρόσφατα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως η συμμορία, αποτελούμενη από επτά άτομα, πραγματοποίησε το “χτύπημα” τον Ιανουάριο του 2020.

 Ο 30χρονος εγκέφαλος της σπείρας, Darren Lindsay, αγόρασε ένα Apple Watch και το συγχρόνισε με τον λογαριασμό του στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Στη συνέχεια, η συμμορία έκρυψε το ρολόι κάτω από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου που ήθελαν να παρακολουθήσουν, το οποίο ανήκε σε έμπορο ναρκωτικών που γνώριζαν ότι μετέφερε παρτίδες μετρητών με το όχημά του.

Με αυτή τη μέθοδο ακολούθησαν το αυτοκίνητο μέχρι ένα πάρκινγκ στο Κονέκτικατ αλλά όταν έσπασαν ωστόσο το τζάμι δεν βρήκαν τίποτα.

Την επόμενη μέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, οι κλέφτες βρήκαν τον κάτοχο του αυτοκινήτου και υπό την απειλή όπλου, του απέσπασαν κινητό, πορτοφόλι και το κλειδί του ξενοδοχείου.

Η συνεργός τους, Indigo Grant, πήγε στο δωμάτιο και βρήκε το μετρητό.

Αφότου επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη, χώρισαν τη λεία και ανέβασαν μάλιστα και μερικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ποσό.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, τους έπιασαν τον Ιούλιο του 2021 και πλέον κατηγορούνται για σωρεία ληστειών.

Πηγή:topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Ο Δήμος Μετεώρων υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα. Συμμετοχή πλήθος κόσμου στην λαμπρή τελετή με φόντο τα Μετέωρα

Παρουσία πλήθος κόσμου και με μια λαμπρή τελετή η Καλαμπάκα υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα…