epimelitirio

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO (TTR) που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023, θα συμμετάσχει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού ως συνεκθέτης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού

Η ROMEXPO (https://www.targuldeturism.ro/en/) αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ρουμανίας. Διεξάγεται κάθε χρόνο συγκεντρώνοντας τουριστικούς φορείς, ταξιδιωτικά γραφεία, tour operators, καταλύματα και επαγγελματίες του τουρισμού με σημαντικές διεθνής συμμετοχές καθώς και χιλιάδες επισκέπτες.  

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού με την συμμετοχή του θα έχει την ευκαιρία να προβάλει την περιοχή μας και να προωθήσει στοχευμένα τα μοναδικά της μνημεία, τον φυσικό της πλούτο, τις δραστηριότητες και τις εμπειρίες που αυτή μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη, σε μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη αγορά όπως αυτή της Ρουμανίας.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα προγραμματιστούν επίσης, με την συνεργασία και τον συντονισμό του ΕΟΤ, συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και την Ρουμανία.

Στις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου του νομού μας που θα συμμετάσχουν στην έκθεση ROMEXPO δίδεται η δυνατότητα  να προβάλλουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στο χώρο του περιπτέρου μας και να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένα επαγγελματικά ραντεβού ενισχύοντας την παρουσία της περιοχής μας.  

Καλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο τηλ. 24310 25004 (εσωτ.100) ή στο email: [email protected]

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…