ΦΩΤΟΝ 3ου ΓΕΛ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του παγκόσμιου διαγωνισμού γνώσεως της αγγλικής γλώσσας ‘’BESTinENGLISH’’που διοργανώθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2022 από το Institute for CompetenciesDevelopment ‘Czechus’ και το σχολείο Γλωσσών ‘ILAC’ με έδρα την Πράγα, στον οποίο έλαβαν μέρος 22779 μαθητές/τριες από 704 σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης και 34 διαφορετικές χώρες, θα  ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα των μαθητών και μαθητριών του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων « Οδυσσέας Ελύτης» για τη διάκρισή τους κατακτώντας τη δεύτερη θέση πανελλαδικά.  

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Η προσπάθειά τους αυτή αποδεικνύει το ενδιαφέρον τους για τις ξένες γλώσσες, τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ευγενή άμιλλα να αναμετρηθούν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και τους παρέχει εφόδια για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου για την προετοιμασία των μαθητών/τριών και την ικανότητά τους να τους/τις παρακινούν. Οι προσπάθειες αυτές της έμπνευσης και της δημιουργίας αποφέρουν όμορφα αποτελέσματα και είναι άξιες θαυμασμού και συγχαρητηρίων, προς όλους/ες όσους/ες συμβάλλουν στην υλοποίησή τους.

Εύχομαι και άλλες διακρίσεις και κυρίως τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

  Δρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

«Πορεία νίκης», έδειξε και η περιοδεία της Τρίτης, για τον Κώστα Μαράβα 

Συνέχεια στην πορεία της νίκης για τον Κώστα  Μαράβα και την Τρίτη από τα χωριά Πηγή, Λυγα…