Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών και αποκέντρωσης Μάκη Βορίδη, με τον νέο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησεΣυνάντηση Εργασίας με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Βορίδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τέθηκε η οργάνωση και λειτουργία του νεοσυσταθέντος Υπουργείου ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην επιμόρφωση του προσωπικού που θα στελεχώσει τις υπηρεσίες του.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε να παραταθεί η ισχύς των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για το προσωπικό του Υπουργείου που απασχολείται στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊούCOVID-19.

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών και αποκέντρωσης Μάκη Βορίδη, με τον νέο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών και αποκέντρωσης Μάκη Βορίδη, με τον νέο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Τέλος, επιβεβαιώθηκε αμφοτέρως η βούληση για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο Υπουργών οι οποίοι κατά το παρελθόν συνυπήρξαν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και στη συνέχεια συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης του ιού του Έμπολα, ο κ. Βορίδης από τη θέση του Υπουργού Υγείας και ο κ. Στυλιανίδης από τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στη Συνάντηση Εργασίας συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κατηγορείται ότι έπνιξε την κόρη του

Ο 69χρονος αφού σκότωσε την 42χρονη κόρη του, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του Τραγωδ…