
Τραγικό!!! Μέχρι στις στέγες των σπιτιών, έφτασε το νερό στην περιοχή του Παλαμά, στην Αγ. Κυριακή κυκλοφορούν με τζετ σκι, ο Πηνειός ξεχείλισε στον «Καραβόπορο», ενώ γκρεμίστηκε η γέφυρα στις Λογγιές στον Αγτ. Κωνσταντίνο, κόβοντας τον Δ. Πύλης στα δύο, ενώ ο Πορταϊκός «έσπασε» στο σημείο της ΤΚ Αγ. Βησσαρίωνα, όπου βρίσκεται η η επιχείρηση «Καλλιντέρη», πλημμυρίζοντας προς το παρόν, αγροτικές καλλιέργειες.
Λιλή, Παραπόταμος, Μεγ. Καλύβια…μια απέραντη λιμνοθάλασσα, με ανυπολόγιστες ζημιές!!!
Κάτω Παλαιοκαρυά, Κοτρώνι & Ελάτη, πλήγηκαν από κατωλοσθήσεις, λόγω του υπερβολικού όγκου νερού & της ορμής των χειμάρρων.
Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των ανθρώπων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης & της ΠΕ Τρικάλων, που επιχειρούν νυχθημερόν, ξεπερνώντας τις δυνάμεις τους, στην προσπάθειά τους να δώσουν διέξοδο στα νερά, αποσοβώντας τα πολύ χειρότερα!!!