IMG_2740

 

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών –Μεταφορών κ. Νικόλαος Ταχιάος, στο Δημαρχείο σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17.20, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε Δήμους της Θεσσαλίας.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας καλωσόρισε τον Υπουργό και τους συνεργάτες του στο Υπουργείο, τονίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Daniel, τόσο στον Δήμο Πύλης με τεράστιες καταστροφές στο θέμα των υποδομών ειδικά στον ορεινό όγκο., ζητώντας την βοήθεια του Υπουργείου για την αποκατάσταση των ζημιών.

IMG_2730

Ο κ. Ταχιάος ανέφερε.. «ξεκινήσαμε αυτοψίες σε όλη την Θεσσαλία προβαίνοντας σε προκαταρτικές μελέτες για να προχωρήσουμε σε διαγωνισμούς μέσα από διαπραγματεύσεις, τελειώνοντας μέχρι το τέλος Ιουνίου. Ο προϋπολογισμός των έργων  αγγίζει το 1,2 δις. Τα παραπάνω έργα αφορούν συμπληρωματικά έργα και οδικά.»

Τέλος οι συνεργάτες του Υπουργού ανέλυσαν διεξοδικά τις προτεραιότητες των έργων που πρέπει να προχωρήσουν όπως, κατολισθήσεις σε δρόμους, αποκαταστάσεις ρεμάτων για λόγους ασφαλείας και κατά δεύτερο λόγο αποκαταστάσεις των γεφυριών. Τα  στελέχη του Δήμου πρότειναν και άλλα συμπληρωματικά έργα.

Παρόντες ήταν  ο βουλευτής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Λιούτας ,τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι.

Από τον Δήμο Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…