enosi ast ypal Trikalwn
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, αποφάσισε να συμμετάσχει στην Πανελλαδική Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη (Λευκό Πύργο και ακολούθως σε μαζική πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης).
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι
Ενόψει των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στην 87η Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη, η παρουσία και η απάντησή μας πρέπει να είναι μαζική, ενωτική, δυναμική, συντονισμένη.
ΚΑΛΟΥΜΕ την Κυβέρνηση, να αποδεχτεί το σύνολο των δίκαιων αιτημάτων μας,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση, να αντιληφθεί επιτέλους ότι η Ελληνική Αστυνομία και ο Έλληνας αστυνομικός, έχουν βάναυσα πληγωθεί από τις πολυετείς περικοπές δαπανών,
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την άμεση βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών, την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ για ένα δίκαιο μισθολόγιο με την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης, τη διαμόρφωση ενός νέου βαθμολογίου, την αναβάθμιση και κάλυψη των ελλιπών μέσων και υλικοτεχικού εξοπλισμού, την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με νέες προσλήψεις αστυνομικών ώστε να εκλείψει η υποστελέχωση των Υπηρεσιών, την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων, την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας.
Οι νέοι Κυβερνώντες οφείλουν να κάνουν πράξη τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και πρωτίστως να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη των προηγούμενων.
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι
Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις φωνές μας, αντιμέτωποι με τη ζοφερή εργασιακή και οικονομική πραγματικότητα, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς!
Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ!
        ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ….ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ…. ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης
Ο ΓΕΝΙΚΌΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ 
ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος
Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…