paidis

Στην Άκρη Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στέφανο Τσιανάκα και με κατοίκους του ορεινού χωριού.

Στην συζήτηση που είχαν, ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Θανάση Παιδή για την καίρια παρέμβαση του, καθώς μετά από 15 χρόνια επιλύεται επιτέλους το θέμα της τηλεπικοινωνίας στην ορεινή κοινότητα.

Πλέον έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αδειοδοτικές διαδικασίες εγκατάστασης του εξοπλισμού από την COSMOTE, ενώ δρομολογήθηκε η ηλεκτροδότηση του σταθμού χαμηλής όχλησης.

Θα πρέπει να καταγραφεί ότι το χωριό δεν είχε απολύτως καμία κάλυψη σε ότι αφορά το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι προφανές ότι δυσκόλευε ακόμη και τις πιο βασικές λειτουργίες της καθημερινότητας τόσο για τους μόνιμους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής.

Παράλληλα, εξαιτίας αυτής της κατάστασης δημιουργούνταν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας σε περίπτωση που κάποιος συμπολίτης – κυρίως γεωργός ή κτηνοτρόφος εφόσον βρίσκονταν εκτός της οικίας του – είχε ανάγκη άμεσης βοήθειας ή αντιμετώπιζε κίνδυνο.

Πλέον, σε σύντομο χρονικό διάστημα εκτιμάται ότι όσοι διαμένουν στην Άκρη Ελασσόνας θα έχουν τη δυνατότητα της απρόσκοπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Είμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους των ορεινών χωριών της περιοχής μας.

Μπορεί να υπάρχουν απομακρυσμένες κοινότητες, όμως καμία εξ αυτών δεν πρέπει να βρίσκεται στην… άκρη!

Βασικές μας προτεραιότητες είναι να ακούμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας – όπου και αν αυτοί διαμένουν – με στόχο να δίνουμε λύσεις.  Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε…

Την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε σφυρηλατήσει με τους πολίτες δεν θα την προδώσουμε ποτέ. Θα είμαστε σταθερά στο πλευρό τους, ώστε να επιλύουμε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Μέλημά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των οικογενειών που διατηρούν ζωντανές τις εστίες σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Λάρισας» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …