xioni (1)

Στα λευκά ντύθηκε από χθες ορεινό κομμάτι του Δήμου Πύλης, με τον Κόζιακα να βάζει για πρώτη φορά φέτος το επίσημο χειμωνιάτικο ένδυμά του, αλλάζοντας άρδην μορφή, από το προηγούμενο φθινοπωρινό, με τις καλοκαιρίες & υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Το χιόνι ξεκίνησε να πέφτει κατά διαστήματα από χθες, κάνοντας την εμφάνισή του από την θέση «Τζιατζιάς» και προς τα επάνω, έως και το Νεραϊοχώρι, με το ύψος του να φτάνει το πολύ τα 7 εκατοστά στο Περτούλι & στο Χιονοδρομικό.

Χιονόπτωση που σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολ. Προστασίας κ. Χρ. Ζιάκα, ο οποίος περιόδευσε ο ίδιος από το πρωί την περιοχή, δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα, είτε στην συγκοινωνία, είτε στο ηλεκτρικό δίκτυο & τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Στο νοτιοδυτικό ορεινό τμήμα του Δήμου Πύλης, από την πλευρά των Στουρναραίικων, επικράτησαν μεν χαμηλές θερμοκρασίες και βροχόπτωση, όμως χωρίς χιόνια.

Να πούμε πως στο Χιονοδρομικό κέντρο, ξεκίνησε την λειτουργία για φέτος & το Σαλέ, προς το παρόν το τριήμερο του ΠΣΚ, οπότε, όσοι έχετε όρεξη & χρόνο, μπορείτε να εκδράμετε ως εκεί, απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας με φόντο τον χιονοσκέπαστο Κόζιακα.

xioni (2)

xioni (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…