Koziakas (1)

Στα λευκά έντυσε Κόζιακα & Καράβα ο Νοέμβριος, δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο, δικαιολογώντας στο απόλυτο το προσωνύμιό του «Αντριάς», ενώ μέχρι τώρα το πήγαινε λάου – λάου, θυμίζοντας πιο πολύ Οκτώβρη άλλων εποχών, διατυμπανίζοντας παράλληλα σε όλους πως ο Χειμώνας είναι μπροστά, κάνοντάς μας όμως & την χάρη να μας τονώσει την διάθεση, βάζοντάς μας ακόμη πιο πολύ σε κλίμα & τοπίο χριστουγεννιάτικο, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, μετά από τόσο μαύρο τοπίο που άπλωσε στη ζωή μας ο ύπουλος κορονοϊός.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε στα ορεινά του Δήμου Πύλης χθες το βράδυ, με το χιόνι να κάνει την εμφάνισή του από τον αυχένα του «Τζιατζιά» και μετά & το ύψος του να φθάνει στους 5 πόντους, χωρίς κανένα πρόβλημα στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας ή άλλου είδους προβλήματα, με τον υδράργυρο να ανεβοκατεβαίνει λίγο κάτω και λίγο πάνω απ’ το μηδέν στα χιονισμένα μας ορεινά.

Αντιθέτως μεταμόρφωσε το τοπίο σε ένα λευκό χριστουγεννιάτικο μοτίβο, με τους λάτρεις του να δράττονται της ευκαιρίας & από σήμερα να παίρνουν τα βουνά για μια πρώτη γεύση!!!

Ανάλογο το σκηνικό & στον ορεινό όγκο του όμορου Δήμου Μουζακίου, με την «Καράβα» & τον «Τύμπανο», να χαρίζουν από μακριά μια αλπική, μοναδική ομορφιά!!!

Koziakas (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λιλή: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αθανάσιος Γαλάνης

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και θείο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΩΝ 9…