1000009118

Τα γραφεία της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, η πρώην υπουργός και υποψήφια ευρωβουλευτής Έύη Χριστοφιλοπούλου και ο Καρανικόλας Σπύρος Νομικός Σύμβουλος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από στελέχη, η υποδοχή των τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών έγινε με ενθουσιασμό.
Τα κυβερνητικά στελέχη ανέλυσαν το διακύβευμα των ευρωεκλογών που είναι η πολιτική σταθερότητα της χώρας μας και η οικονομική πολιτική που δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο.
Να μη δώσουμε σε κάποιους την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία της χώρας στην Ευρώπη να διαταραχθεί.
Αναφερόμενοι στην καταστροφής της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον Νόμο Τρικάλων επισήμαναν ότι με πολλή δουλειά, με τη συνεργασία όλων το εθνικό στοίχημα της ανάταξης της Θεσσαλίας θα το κερδίσουμε.
Ακολουθήσει εποικοδομιτικός διάλογος μεταξύ των τοπικών και των κυβερνητικών στελεχών.
Παρόντες στην συνάντησή ήταν η Βουλευτής Τρικάλων κ. Παπακώστα Κατερίνα, ο αναπληρωτής Γραμματέας προγράμματος κ. Βλαχογιάννης Γεώργιος, ο αναπληρωτής Γραμματέας οργανωτικού κ. Κυριακής Γεώργιος, οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΕ Τρικάλων και Πύλης κ. Τσιμπίδας Ηλίας και Αραπογιάννης Αλέξανδρος και πλήθος στελεχών του κόμματος.
Επίσης με τηλεφωνική παρέμβαση την συνάντηση χαιρέτησαν οι δύο υπουργοί κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος και Παπαστεργίου Δημήτρης.
Στην συνέχεια κλιμάκιο επισκέφθηκε την Φαρκαδόνα κατόπιν παραινέσεως του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Λόγω απουσίας του Προέδρου την υποδοχή και συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Γραμματέας της ΔΕΕΠ κ. Γιαννοτάκη Μάνη.
1000009101
Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Στην Καλαμπάκα & στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» μεταφέρεται σήμερα το βράδυ η επετειακή ομιλία για τον Παπαθύμιο Βλαχάβα από τον ιστορικό Στέφανο Καβαλλιεράκη

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στ…