dogs

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τρία σκυλιά να επιτίθενται σε μια 50χρονη μέσα στο σπίτι της, με τη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο. Η άτυχη 50χρονη ήταν μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που επιτέθηκαν σε 50χρονη με αποτέλεσμα η μητέρα δύο παιδιών να χάσει τη ζωή της στην αυλή του σπιτιού της όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 37χρονος νωρίτερα είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε συνδυασμό με παράβαση της Νομοθεσίας περί ζώων.

Τα τρία τσομπανόσκυλα δάγκωναν τη γυναίκα μέχρι να ξεψυχήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού της όπου βγήκε για κάποιες εργασίες λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η 50χρονη, που καταγόταν από την Ημαθία, ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

Πηγή:newsbomb.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…