mhxanografikof-1024x614
Με σχετικές εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ, επέρχονται οι εξής αλλαγές στο μηχανογραφικό του 2021:
Μετονομασία της Σχολής και του oμώνυμου Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.
 1. Η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος και το ομώνυμο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, μετονομάζονται σε Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος και Τμήμα Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος αντίστοιχα, με Κατευθύνσεις Προχωρημένου Εξαμήνου α) Χημικών Μηχανικών και β) Μηχανικών Περιβάλλοντος.
2. Στους φοιτητές του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, βάσει της Κατεύθυνσης Προχωρημένου Εξαμήνου που έχουν παρακολουθήσει, απονέμεται: α) Δίπλωμα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος με κατεύθυνση Προχωρημένου Εξαμήνου, Χημικών Μηχανικών, β) Δίπλωμα του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος με Κατεύθυνση Προχωρημένου, Μηχανικών Περιβάλλοντος.
Οι ήδη φοιτούντες στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος κατατάσσονται μόνο στην Κατεύθυνση Προχωρημένου Εξαμήνου Μηχανικών Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος
Μετονομασία της Σχολής και του ομώνυμου Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). 
1. Η Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και το oμώνυμο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μετονομάζονται σε Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών -Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών -Μηχανικών Γεωπληροφορικής, χωρίς μεταβολή του γνωστικού αντικειμένου. 
2. Τα Διπλώματα που έχουν χορηγηθεί από το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, είναι ως προς κάθε συνέπεια ισότιμα και αντίστοιχα προς αυτά που χορηγούνται από το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών – Μηχανικών Γεωπληροφορικής. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Δεν θα περιλαμβάνονται στο φετινό μηχανογραφικό τα ακόλουθα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών:
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΑΜΑΛΙΑΔΑ)
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ)
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ)
ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ)
Πληροφορίες Ε. Ιακωβάκη τηλ: 2431071673
Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr

Κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένε…