papaster (1)

Σε Πύρρα & Παλαιοκαρυά, βρέθηκε το περασμένο διήμερο η υποψήφια δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κ. Μαράβα, Ελένη Παπαστεργίου, για τον εορτασμό της Αγ. Παρασκευής, καθώς σε πολλά από τα ορεινά μας χωριά, υπήρχε είτε Ναός, είτε εξωκλήσι που γιόρταζε και πανηγύρισε.

Στην κα Παπαστεργίου, την οποία συνόδευε ο σύζυγός της κ. Απ. Γούλας, δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί κοντά με πολύ κόσμο, να συνομιλήσει μαζί του, κάνοντας γνωστές τις θέσεις και απόψεις της, αναφορικά με ζητήματα, που αφορούν στον Δ. Πύλης, ακούγοντας παράλληλα με πολλή προσοχή και την άποψη των πολιτών.

Η Ελένη, που από την πρώτη στιγμή που κάποιος έρχεται σε επαφή μαζί της, τον κερδίζει ο προσηνής χαρακτήρας της, βλέποντας σε αυτήν θέληση, νέες ιδέες, ενθουσιασμό και σύνεση, αλλά και μεγάλη αποφασιστικότητα για έναν τίμιο και σοβαρό προεκλογικό αγώνα, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι με τους συνοδοιπόρους συναδέλφους της, να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, για να δώσει στον Δήμο Πύλης τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται και αξίζει.

pap 3

papaster (2)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…