Xionia (1)

Ο Δήμος Πύλης με την Αρμόδια Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Μηχανημάτων κ. Χρήστο Ζιάκα, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο χιονιάς την περασμένη εβδομάδα τα μηχανήματα του Δήμου Πύλης 10 και 2 μισθωμένα ανέλαβαν, τον καθαρισμό των δρόμων στον ημιορεινό και ορεινό όγκο του Δήμου διευκολύνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και την πρόσβαση των κτηνοτρόφων στις  μονάδες τους.

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας χθες Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και σήμερα Σάββατο 28 περιόδεψε στην Ελάτη και τα Στουρναραίικα αντίστοιχα, επιβλέποντας εκ του σύνεγγυς το έργο που επιτελείται.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας  την πρώτη ημέρα συνάντησε στην Ελάτη τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Κων/νο Μπρίζη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Ζιάκα, όπου συζήτησαν για την κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω του χιονιά, μένοντας ικανοποιημένοι για την δουλειά που έγινε στην διάνοιξη των δρόμων και για τον λόγο της προσέλευσης αρκετών επισκεπτών στην περιοχή με βασική κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, όπου εκεί είναι έτοιμη και η πίστα χιονοδρόμισης να υποδεχθεί τους επισκέπτες. 

Την επομένη ημέρα  ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας επισκέφθηκε τα Στουρναραίικα όπου και εκεί συνάντησε την Πρόεδρο κα Γεωργία Λαμπρογιώργου, για να δει από κοντά την υπάρχουσα κατάσταση από την κακοκαιρία δίνοντας οδηγίες στους χειριστές των μηχανημάτων, για την καλλίτερη διευκόλυνση των κατοίκων στις μετακινήσεις τους.

Επίσης ο κ. Μαράβας δεν παρέλειψε να συζητήσει με την κ. Λαμπρογιώργου για τα προβλήματα του χωριού, και πώς αυτά μπορούν να επιλυθούν αλλά και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον. 

Από τον Δ. Πύλης

Xionia (2)

Xionia (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…