2

Μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση

Σε ένα ιδιαιτέρως σημαντικό πρόγραμμα επαφών και συσκέψεων, στην Καρδίτσα, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, συμμετείχε την Παρασκευή 17/05 και το Σάββατο 18/05, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας. Υπό της ιδιότητας του κ. Βρούτση ως Αναπληρωτή Υπουργού για τον Αθλητισμό, μαζί συμμετείχαν στη συνεδρίαση με όλους τους Δημάρχους της ΠΕ Καρδίτσας, καθώς και με όλους τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τον αθλητισμό, ενώ επίσης εκτενείς και σημαντικές συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν και με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της περιοχής.

Το παρόν βεβαίως δόθηκε και στη εκκίνηση του ποδηλατικού αγώνα, Καρδίτσα – Καρπενήσι – στο πλαίσιο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου στην πατρίδα μας.

«Ο αθλητισμός συνιστά ένα ξεχωριστό και ιδιαιτέρως σημαντικό πεδίο πολιτικής, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και η ανάδειξη και η στήριξή του ως ενός σπουδαίου θετικού πυλώνα εντός μιας κοινωνίας, αποτέλεσε εξ αρχής βασικό σκοπό της Κυβέρνησης της ΝΔ. Παράλληλα τα μέτρα που ελήφθησαν και η πολιτική που υλοποιείται για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, συνιστούν απόδειξη του μεγάλου βάρους και της κρίσιμης σημασίας, που δίνεται από τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο. Πρόκειται για πολιτική που συνιστά χρέος μας απέναντι στην κοινωνία», τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής.

«Ο προεκλογικός αγώνας της Κυβέρνησής μας για την κάλπη της 9ης Ιουνίου για τις Ευρωεκλογές, σηματοδοτεί όπως πάντοτε τη διαρκή επιλογή μας για τον ανοικτό διάλογο με την κοινωνία μας. Διάλογος, πάντοτε με σκοπό τα ουσιαστικά αποτελέσματα για το συμφέρον κάθε τοπικής κοινωνίας και για κάθε τομέα πολιτικής. Στόχοι μας πάντοτε, η σταθερότητα και η ανάπτυξη. Σύμμαχός μας πάντοτε η κοινωνία μας».

1

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η ημερίδα του Δ. Μετεώρων για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας 

Λ. Αβραμόπουλος από Χάσια: «Η κτηνοτροφία  μπορεί  να αποτελέσει  βασικό πυλώνα ανάπτυξης …