gourgoulianis

Ημερίδα- Συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή Πνευμονολογίας Κων/νο Γουργουλιάνη στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων στις 23 Οκτωβρίου

Την Κυριακή  23/10/22 συνδιοργανώνεται από το Κ.Υ. Πύλης, τον Δήμο Πύλης, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία , την Πνευμονολογική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα-συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη.

Έτσι στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη με τίτλο: «Πλησιάζοντας το τέλος της πανδημίας».

Εν συνεχεία μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθούν από τους συνεργάτες του Καθηγητή και από την Πνευμονολόγο κ. Περλεπέ Γαρυφαλλιά  δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Η σπιρομέτρηση είναι η συνηθέστερη εξέταση που διενεργείται στα πλαίσια του λειτουργικού ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Χρησιμεύει τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση αρκετών παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη, έναν επιστήμονα εγνωσμένου κύρους, που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής  στην ημερίδα που συνδιοργανώνουμε την Κυριακή 23/10/22 στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων-Πύλης.

Για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των πολιτών που θα πραγματοποιήσουν σπιρομέτρηση να προηγηθεί ραντεβού στο Κ.Υ. Πύλης και στο τηλ: 2434350030».

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κατανυκτική απόδοση των ύμνων της Μ. Εβδομάδας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

Τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας έψαλαν ιεροψάλτες στα Τρίκαλα το βράδυ της Παρασκευής 26…