nipiagogeio (1)
Στα πλαίσια του ετήσιου σχεδίου δράσης για το σχολ. ετος 2023-24, υλοποιήθηκε από το Νηπιαγωγείο Γόμφων, η δράση «Αξιοποίηση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου».
Σκοπός του σχεδίου η αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός της αυλής, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ποικιλότροπα από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο αύλειος χώρος εμπλουτίστηκε με παιδαγωγικά παιχνίδια, καλλωπιστικά άνθη, φυτά και βότανα του τόπου μας.
Στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Γομφων, κα Ρία Ακριβοπούλου, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου, καθώς το αποτέλεσμα αντάμειψε μικρούς και μεγάλους.
nipiagogeio (14) nipiagogeio (13) nipiagogeio (12) nipiagogeio (11)
nipiagogeio (10) nipiagogeio (9)
nipiagogeio (8)
nipiagogeio (7) nipiagogeio (6)
nipiagogeio (5) nipiagogeio (4)
nipiagogeio (3) nipiagogeio (2)
Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Έγγραφη απάντηση, ζητούν από Κουρέτα, Μιχαλάκης, Μπάρδας, Χατζηγάκη, για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων

Ερώτηση Μιχαλάκη, Μπάρδα και Χατζηγάκη για τα αντιπλημμυρικά στην Π.Ε. Τρικάλων Έγγραφη απ…