zeta 1

Σάρωσε κυριολεκτικά η μικρή αθλήτρια του Κολυμβητικού Συλλόγου «ΔΕΛΦΙΣ» Τρικάλων, στο Πανθεσσαλικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης με την κωδική ονομασία «30 Ιπποκράτεια – Αντώνης Δρόσος 2024», που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στη Λάρισα, καθώς η Ζέτα Γκόγκου από το Παλαιομονάστηρο, απέσπασε 2 χρυσά μετάλλια, χρυσώνοντας στο 100% τη συμμετοχή της, αφού χτύπησε πρωτιά και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, τιθέμενος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ βρίσκεται και στο επίσημο  καλεντάρι της ΚΟΕ(Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας).

Η 8χρονη Ζέτα, μαθήτρια της Β’ τάξης του Δημ. Σχολείου Παλαιομοναστήρου, συμμετείχε στην κατηγορία των κοριτσιών ηλικίας 8-9 ετών και σε δύο αγωνίσματα, στα 50μ «Ελεύθερο», γράφοντας χρόνο 44,64 και στα 50μ. «Ύπτιο», με χρόνο 51,91.

Η Ζέτα ανήκει Κολυμβητικό Σύλλογο «ΔΕΛΦΙΣ» Τρικάλων, με προπονήτρια την κα Νικολέτα Μούσιου και επιστημονική υπεύθυνη την κα Τασία Μπλαντή.

Η Δ/κή Αρχή του pylinews.gr, συγχαίρει την «χρυσή» Ζέτα και της εύχεται πάντα «χρυσές» επιτυχίες, να τη συνοδεύουν στην μελλοντική της καριέρα στο άθλημα, κάνοντας υπερήφανους, εκτός απόν τους γονείς της και όλους εμάς τους συνδημότες, προβάλλοντας τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

 

Zeta (3)

Zeta (4)

elfthero

yptio

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…