arxiki

Άλλο ένα νεαρό ζευγάρι, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας, αφήνοντας πίσω του την εργένικη ζωή…Πρόκειται για τον κάπτεν των «Λιονταριών» του ΠΟ Παλαιομοναστήρου Σάκη Τζέλιο & το έτερόν του ήμισυ Γωγώ Τζερεμέ οι οποίοι…

…Τέλεσαν τον γάμο τους, το προηγούμενο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 με το ιερό μυστήριο να τελείται στον βυζαντινό Ι. Ναό της Πόρτας Παναγιάς στον ομώνυμο οικισμό της Πύλης, ερχόμενοι αυτοί δε, εις σάρκαν μία, με τα των ιερών δεσμών του γάμου.

Το ευτυχές ζευγάρι, ενώπιον Θεού, συγγενών & φίλων, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης & αγάπης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και χαράς στους παρευρισκόμενους. Δάκρυα χαράς που απρόκλητα κύλησαν στα πρόσωπα των γονιών, ενώ τα χαμόγελα και πειράγματα δε, περίσσεψαν στους φίλους…

Το ιερό μυστήριο του γάμου τέλεσε ο π. Βασίλειος Πανάγος, ενώ τα νυφικά στέφανα άλλαξε ο Νικόλαος Σταρίδας.

Ο Σάκης & η Γωγώ με την αγάπη τους να τους ενώνει, ξεκινούν το κοινό τους ταξίδι με τις ευχές και της Διαχειριστικής Αρχής του PyliNews.gr,  να τους συντροφεύουν, καθώς & “Βίον μακρόσυρτον & ανθόσπαρτον”!!!

Με το πέρας του μυστηρίου, το ζεύγος δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του, στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο».

prin (1)

prin (2)

prin (3)

prin (4)

prin (5)

prin (6)

Eklisia (2)

Eklisia (3)

Eklisia (5)

Eklisia (4)

Eklisia (6)

Eklisia (7)

meta (1) meta (2) meta (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Executive workshop για την Ευρωπαϊκή νομοθεσία CSRD και το νέο Eυρωπαϊκό Πρότυπο Εκθέσεων Βιωσιμότητας (ESRS)  διοργάνωσε το Κέντρο Αειφορίας (CSE) 

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) πραγματοποίησε υψηλών προδιαγραφών Εxecutive Workshop με θέμα «C…