Ta varia xartia

Είναι γενική ομολογία πλέον ότι ο νυν και νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ότι σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, δίνει τη μάχη, κάνοντας ρελάνς με τα βαριά του χαρτιά, που δεν είναι λίγα, αξιοποιώντας όλα τα πυρομαχικά και όπλα που διαθέτει το οπλοστάσιό του!

Και αυτά δεν είναι λίγα…

Και έχουν απόλυτο δίκιο, όσοι έχουν βαφτίσει τον φετινό συνδυασμό του Δημάρχου Κ. Μαράβα ως την Dream Team όλων των έως τώρα τοπικών συνδυασμών, που πήραν μέρος σε εκλογικές αναμετρήσεις των Δήμων και εποχής «Καποδίστρια», αλλά & του «Καλλικράτη».

Και πώς να μην είναι, αφού αυτός ο νέος συνδυασμός, που προέκυψε από μελετημένο σχέδιο επιλογής προσώπων, και επιθυμίες πολιτών, διαθέτει…

ΓΝΩΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς απαρτίζεται από άτομα ολόκληρου του πολιτικού τόξου και επαγγελματίες, προερχόμενους από το σύνολο του επαγγελματικού χώρου.

Όλα αυτά υπό πλήρη αρμονία, κάτω από την ομπρέλα του επικεφαλής της παράταξης Κώστα Μαράβα, ο οποίος δηλώνει υπερήφανος από την σύνθεση του ανανεωμένου ρόστερ της μεγάλης του ομάδας και όπως δηλώνει ο ίδιος…«Δεν είναι τόσο η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, που και σε αυτή υπερέχουμε των αντιπάλων μας, αλλά η ΠΟΙΟΤΗΤΑ, η οποία μας χαρακτηρίζει ως συνδυασμό και κάνει την διαφορά!

Ο κόσμος ξέρει τι θα πράξει και σε αυτή την ΣΥΓΚΡΙΣΗ της 8ης Οκτωβρίου και θα ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ σωστά. Και λέω ΣΥΓΚΡΙΣΗ, γιατί  στις εκλογές ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ, πρόσωπα και πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού και δεν επιλέγεις τη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, όπως έπραξε η Αντιπολίτευση για τον προεκλογικό της αγώνα, προσπαθώντας να αλλοιώσει, ανεπιτυχώς βέβαια, την μεγάλη προσπάθεια και την παραγωγή ενός τεράστιου έργου, κατά την θητεία αυτής της δημοτικής Αρχής.»

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…