Xiras Thodoras 2023
Ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» και ο επικεφαλής του υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Θοδωρής Χήρας  όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, πορεύτηκαν πάντα με Ήθος και Μέτρο.
Επιθυμία τους ήταν η διαφύλαξη ήρεμου πολιτικού κλίματος και γνώμονας τους η Αυτοδιοικητική αντιπαράθεση να πραγματοποιηθεί με προγράμματα, θέσεις και επιχειρήματα.
Αντί αυτού η απερχόμενη Δημοτική αρχή προτίμησε την προσφιλή της στρατηγική, που αναδεικνύει αν μη τι άλλο την ένδεια έργων και θέσεων.
Κεκαλυμμένοι εκβιασμοί, έμμεσες απειλές ψηφοφόρων, εργαλειοποίηση των ευκαιριών απασχόλησης και των κοινωνικών αγαθών που οφείλει να προσφέρει αξιοκρατικά ο Δήμος, χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να ανασταλεί κάθε προσπάθεια διαφύλαξης υγειών Δημοκρατικών διαδικασιών και πολιτικού πολιτισμού.
Υπερνικήσαμε κατεστημένες νοοτροπίες, εδραιωμένους μηχανισμούς, αδιαφανείς και καθεστωτικές πρακτικές, που επί χρόνια είχαν εθιστεί να λειτουργούν στο ημίφως και στην συναλλαγή.
Ο κόπος μας, η επιμονή και η πίστη μας ότι οι πολίτες του Δήμου Πύλης αξίζουν αξιοκρατία, χρηστή διαχείριση των Δημοτικών πόρων και ένα καλύτερο αύριο, μας δικαίωσαν.
Στην Αυτοδιοικητική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, οι Δημότες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δ. Πύλης θα επιλέξουν ελπίδα, προκοπή και ευημερία.
θα ψηφίσουν όραμα και σχέδιο για τον Δ. Πύλης. Θα στηρίξουν  «Πορεία στο Μέλλον» και νέο Δήμαρχο τον Θοδωρή Χήρα.
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…