51-1-3-19mai-1920x864
Αυτά ήταν τα λόγια όλων των παιδιών που μαζεύτηκαν στο γήπεδο του Μεγαλοχωρίου την Παρασκευή για να τιμήσουν τον αείμνηστο Αποστόλη Γκαραγκάνη , τον προπονητή που όλοι αγάπησαν και θα αγαπούν και το δείχνουν με πράξεις.
Παλιές και πιο νέες δόξες της Δήμητρας Απόλλων που πέρασαν από τα χέρια του Αποστόλη άφησαν τα πάντα και με μεγάλη χαρά παρευρέθηκαν στο γήπεδο να ξανασμίξουν με παλιούς συμπαίκτες , να θυμηθούνε τα παλιά και φυσικά να τιμήσουν την μνήμη του προπονητή , που όπως λένε οι ίδιοι , τους επηρέασε περισσότερο από τον καθένα.
Παιδιά που έδειξαν στην πράξη οτι η Δήμητρα Απόλλων είναι μια μεγάλη οικογένεια καθώς , πέραν απο μερικούς αθλητές , κανένας πλέον δεν βρίσκεται στη ομάδα αλλά παρόλα αυτά περίμεναν καρτερικά να ξανα φορέσουν την αγαπημένη τους φανέλα. Πολλοί θα σταθούν στον Κώστα Φορτούνη που ήταν μεγάλη μας χαρά που παρευρέθηκε αλλά αυτό θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους οπότε θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ ονομαστικά σε όλα τα παιδιά:
Ζαρόπουλος , Αζιζ , Καρατζάς , Ρομπος , Φορτούνης Θ. , Βασιλείου , Ντούβλης , Καλαμαράς , Σκόνδρας , Τσιόλης Απ. , Παπαδάκος , Φορτούνης Κ. , Ιωάννου , Τσιγαρίδας , Γαλάνης , Καμπέρης , Παπαδεογιώργος και Μπαλάφας. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα απ την καρδιά μας που τιμήσατε τον Αποστόλη μας!
Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» και στον πρόεδρο του Μεγαλοχωρίου Νίκο Γεροκώστα για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία καθώς και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με την μικτή Μεγαλοχωρίου.
Την επόμενη μέρα μια όμορφη έκπληξη περίμενε του μικρούς μας αθλητές στην ακαδημία μας καθως μας επισκέφθηκε ο Κώστας Φορτούνης , μικροί και μεγάλοι έτρεξαν να συνομιλήσουν μαζί του , να φωτογραφηθούν και να πάρουν ένα αυτόγραφο. Ο Κώστας υπομονετικά έδωσε χρόνο στο κάθε παιδί ξεχωριστά και μίλησε σε όλα τα παιδιά , τονίζοντας ότι βρίσκονται στο κατάλληλο περιβάλλον για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
Αυτά που έγιναν σαφέστατα και μας χαροποιούν ιδιαίτερα είναι η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών που πέρασαν απ την ομάδα προς την ίδια την ομάδα αλλά και τους προπονητές τους , ως μια αναγνώριση γι αυτό που τους πρόσφεραν , και η τεράστια συνεισφορά της Δήμητρας Απόλλων στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο.
Χρέος μας να κρατήσουμε το έργο του πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας ψηλά και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε!
Απόστολε ζεις , μέσα απ’ τις ιδέες σου , μέσα απ τα χιλιάδες παιδιά που μεγάλωσες , μέσα απ τα δικά σου παιδιά!
348363246_964701191236908_3962957041562993338_n
348360960_170380059328369_5235308461549435966_n
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πήλιο: Εκτροχιασμός του «Μουτζούρη» στην πρεμιέρα του

(φωτό:magnesia news) Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός των επιβατών – Αναστέλλονται μέ…