MAni giorgos

Η Γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του Δημάρχου Πύλης και νέα Γραμματέας της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΝΔ Τρικάλων, κα Μάνη Γιαννοτάκη, ήταν αυτή με την οποία ξεκίνησε η εκδήλωση της κοπής πίτας, προλογίζοντας κατά το τυπικόν την εκδήλωση, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρον».

Και ήταν αυτή που με πρότασή της, πριν πάρουν τον λόγο οι ομιλητές για σύντομους χαιρετισμούς, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοτικού υπαλλήλου, Γιώργου Γώγου, στενού συνεργάτη του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, συναδέλφου & φίλου της ιδίας, αλλά & πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πύλης, όπως και έγινε, για να ακολουθήσει με το πέρας αυτής ένα ειλικρινές και παρατεταμένο χειροκρότημα!

Γι’ αυτή σου την κίνηση, «Lady» Γιαννοτάκη, εμείς σου βγάζουμε το καπέλο!!!, που δεν επιτρέπεις και δεν θα επιτρέψουμε, να ξεθωριάσει η μνήμη ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου! Ενός ανθρώπου με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του & μια γλυκιά κουβέντα για όλους!

Κυρία γραμματέας και μία παράκληση-συμβουλή από εμάς… Να έχεις πάντα ένα όμορφο χαμόγελο στα χείλη σου, όπως ο Γιώργης, για να θυμίζεις σε όλους μας ότι…

Το ομορφότερο χαμόγελο δεν

είναι των ευτυχισμένων

Είναι των ανθρώπων που αντέχουν

στα δύσκολα!

 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Με μία υπέροχη δράση του Κέντρου Κοινότητας Πύλης & διαδραστικές πρακτικές τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα της Γης», οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Πιαλείας

  Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 11:00 πμ, Παγκόσμια Ημέρα της Γης, το Δημοτικό…