Μία όμορφη και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με βασικό θέμα ενδιαφέροντος την “αντρική περιποίηση”, πραγματοποιήθηκε χθες στην Πύλη & στο καφέ “The door”, από την Yves Rocher, No 1 μάρκα καλλυντικών με βάση την ποιότητα την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία & Νο 1 μάρκα και στην ανδρική περιποίηση, καθιστώντας την όλη εκδήλωση μια καθαρά “Ανδρική υπόθεση” αυτή τη φορά!
Συμβουλές περιποίησης, υπέροχα ανδρικά αρώματα και προτάσεις αντιγήρανσης από την πιστοποιημένη Regional Director του Yves Rocher και συνδημότισσά μας κα Φανή Χασιώτη. Μαζί της η C.E.O. του Yves Rocher Ελένη Κουτή και η Executive Vice President Ιωάννα Κουτή.
Ένα λοιπόν απόγευμα αφιερωμένο στην ανδρική ομορφιά, κατά το οποίο οι παραβρισκόμενοι, οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή τους και θέλουν περισσότερο να φαίνονται γοητευτικοί και να είναι καλλωπισμένοι και περιποιημένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση, από τις κυρίες της Yves Rocher, από τις οποίες δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις διαφορές μεταξύ ανδρικού και γυναικείου δέρματος σε επίπεδο φυσιολογίας, εξωτερικής εμφάνισης και λειτουργικών αναγκών, κάνοντας κατανοητό ότι όλο και περισσότεροι άνδρες, ανεξαρτήτου ηλικίας & επαγγέλματος, είναι διατεθειμένοι να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους, ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο για την προσωπική τους περιποίηση, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ποικιλία καλλυντικών προϊόντων.