Pyli (1)

Το κουδούνι έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα για μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και για δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές, με την διαδικασία του καθιερωμένου Αγιασμού.

«Πρεμιέρα» της νέας σχολικής χρονιάς είχαμε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 & για τα σχολεία του Δήμου Πύλης, όπου μαθητές & καθηγητές, αντάμωσαν & πάλι στον γνώριμό τους σχολικό χώρο, ύστερα από την καλοκαιρινή ραστώνη.

Νέο «υλικό» για τα Γυμνάσια με τα πρωτάκια, που άφησαν το Δημοτικό, να κάνουν την πρώτη τους «βόλτα» σε ένα πρωτόγνωρο γι’ αυτά περιβάλλον, δηλώνοντας όμως έτοιμα να ανταποκριθούν στις νέες τους υποχρεώσεις.

Τελευταία όμως χρονιά για όσους μαθητές διανύουν φέτος την Γ’ Λυκείου, όπου οι υποχρεώσεις είναι πολλές & αυξημένες, ξέροντας πολύ καλά, ότι από την φετινή τους  πορεία, χαράσσεται κατά κάποιον τρόπο & η μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Τον φετινό Αγιασμό στα Σχολεία της Πύλης πραγματοποίησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης, π. Δημήτριος Κατσαρός, συνλειτουργούντος των π. Ιάκωβου Αστίθα & π. Βασ. Πανάγο, ενώ  παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Παιδείας κ. Μάκη Παπαγεωργίου, καθώς & τον Δημ. Σύμβουλο κ. Κ. Δούλαλα. Παραβρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Θ. Χήρας & Βαλ. Τσιούτσιας.

Ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας ευχήθηκε σε μαθητές & καθηγητές, δύναμη & όρεξη για τη νέα τους σχολική χρονιά, ενώ π. Δημ. Κατσαρός ευχήθηκε στους μαθητές «Υγεία, Δύναμη & Φώτιση», χωρίς παρεκκλίσεις απ’ το πολυδιάστατο ταξίδι της γνώσης.

Σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου ο «Αγιασμός», πραγματοποιήθηκε στις 8:30πμ & 9:00πμ, από τους ιερείς της αντίστοιχης του Σχολείου Ενορίας.

Pyli (12)

Pyli (11)

Pyli (10)

Pyli (9)

Pyli (8)

Pyli (7)

Pyli (6)

Pyli (5)

Pyli (4)

Pyli (3)

Pyli (2)

GYM LYK DIM (6)

GYM LYK DIM (5)

GYM LYK DIM (4)

GYM LYK DIM (3)

GYM LYK DIM (2)

dihm Pyl

GYM LYK DIM (1)

Γόμφοι

Gomfoi (2)

Gomfoi (1)

Φήκη

Fiki (3)

Fiki (2)

Fiki (1)

Ελάτη

Elati (3)

Elati (2)

Elati (1)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …