FLAG_EU_0001

Προσλήψεις 970 διοικητικών υπαλλήλων πραγματοποιούνται αυτή την περίoδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Ειδικότερα, γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση πινάκων από τους οποίους τα θεσμικά όργανα και οι οργανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την πρόσληψη νέων μελών της δημόσιας διοίκησης ως διοικητικούς υπαλλήλους διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Οι θέσεις εργασίας, ανά τομέα, κατανέμονται ως εξής:

Τομέας 1 Μικροοικονομία/μακροοικονομία – 300

Τομέας 2 Χρηματοοικονομικά – 348

Τομέας 3 Βιομηχανική οικονομία – 322

 Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού αφορά τρεις τομείς. Οι υποψήφιες μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για έναν από τους τομείς αυτούς. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους κατά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας μετά την επικύρωση της αίτησής τους δεν θα είναι σε θέση να την τροποποιήσουν.
Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον δύο από τις 24 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις γλωσσικές δεξιότητες, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν άριστη γνώση (τουλάχιστον επίπεδο C1) τουλάχιστον μίας από τις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και ικανοποιητική γνώση (τουλάχιστον επίπεδο Β2) μιας διαφορετικής επίσημης γλώσσας της ΕΕ. Μία απ’ αυτές τις γλώσσες πρέπει να είναι τα αγγλικά.

Για να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας, ο υποψήφιος ή η υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει ατομικό λογαριασμό EPSO. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που δεν διαθέτουν ακόμη ατομικό λογαριασμό EPSO θα πρέπει να τον δημιουργήσουν. Μόνο ένας λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί για όλες τις αιτήσεις ενός υποψήφιου/μιας υποψήφιας στην EPSO.

 Επικυρώνοντας την αίτηση υποψηφιότητάς τους, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες δηλώνουν υπεύθυνα ότι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην ενότητα «Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό». Μετά την επικύρωση της αίτησής τους, οι υποψήφιοι δεν μπορούν πλέον να κάνουν καμία αλλαγή. Αποτελεί ευθύνη των υποψηφίων να βεβαιωθούν ότι έχουν

ολοκληρώσει και επικυρώσει την αίτησή τους εμπρόθεσμα.

Κάντε αίτηση εδώ.

Πηγή:aftodioikisi.gr

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Μέσω της πλατφόρμας e-εγγραφές οι αιτήσεις για την εγγραφή, ανανέωση εγγραφής και μετεγγραφή μαθητών σε ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Πρότυπα ΕΠΑΛ

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι από αύριο, 27 Ιουνίου 2…