τηλεργασία-1-1

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ που θα αφορά σε 4.828 προσλήψεις στο Δημόσιο, σύμφωνα με ανάρτηση του Προεδρου του ΑΣΕΠ Θάνου Παπαιωάνου. Σημειώνεται ότι η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 θα αφορά στην πρόσληψη αποφοίτων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), επιτυχόντων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Ολη η ανάρτηση του Προεδρου του ΑΣΕΠ:

«Δόθηκε χθες το «τυπωθείτω» στο Εθνικό Τυπογραφείο για την προκήρυξη 2γβ/2023 που αφορά σε 1843 θέσεις ΤΕ και καταλαμβάνει 556 σελίδες. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι χρειάσθηκε συνεργασία του ΑΣΕΠ με 115 φορείς για να δοθεί η λεγόμενη «σύμφωνη γνώμη» τους επί των προσόντων κάθε κλαδο-ειδικότητας. Συνεχίζεται η κατάρτιση της προκήρυξης για 4.282 θέσεις ΠΕ όπου έχει ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη 190 φορέων. Στόχος μας είναι να σταλεί στο Τυπογραφείο στο τέλος Οκτωβρίου αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα μας δοθεί η σύμφωνη γνώμη των εν λόγω φορέων. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του έργου και στις δύο περιπτώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή εστάλη για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 2ΓΒ/2023, για την πλήρωση 1.843 θέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…