Maravas (1)

Η τελευταία μέρα των περιοδειών της προεκλογικής περιόδου, εξελίχθηκε σε πορεία θριάμβου για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μαράβα. Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου  – μια μέρα πριν τη  συγκέντρωση της Παρασκευής στην Πύλη – παίζοντας «εντός έδρας» ο Κώστας Μαράβας περιόδευσε στα χωριά Ελευθεροχώρι, Φιλύρα, Πιάλεια και Φήκη.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν στον ίδιο και τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους είχε πανηγυρικό χαρακτήρα. Ο Κώστας Μαράβας φανερά ενθουσιασμένος, μετέφερε το μήνυμα της μεγάλης νίκης που έρχεται από κάθε γωνιά του δήμου. Το ισχυρό μήνυμα νίκης που έστειλαν οι ετεροδημότες της Αθήνας με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση.

Στάθηκε στην ετοιμότητα του δήμου και  των υπηρεσιών του στην αντιμετώπιση της πρόσφατης θεομηνίας, που λειτούργησαν αποτελεσματικά τόσο στην αποκατάσταση των υποδομών, όσο και στην καταγραφή των ζημιών. Αναφέρθηκε στα πολλά έργα που έγιναν και γίνονται στη Δ. Ε. Πιαλείων για πρώτη φορά. Ανέπτυξε το πρόγραμμα της νέας θητείας του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος», διακοπτόμενος από παρατεταμένα χειροκροτήματα και κατέληξε πως με τον Κώστα Μαράβα δήμαρχο δεν χάνεται ούτε μια μέρα. 

Κλείνοντας παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους στη Δ. Ε. Πιαλείων και κάλεσε το κοινό να δώσει βροντερό παρόν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, τη συγκέντρωση νίκης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  στην Πύλη, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, μπροστά στο εκλογικό κέντρο. 

Maravas (2)

Maravas (3)

Maravas (4)

Maravas (5)

Maravas (6)

Maravas (7)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

“Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα”:  Οφειλόμενη τιμή

“Ο Χρήστος Παπανικολάου και η Σοφία Σακοράφα, θα είναι για πάντα, τα μόνιμα φωτεινά παραδε…