Dim Sx Gomgoi (1)

Με μία όμορφη γιορτούλα στον αύλειο χώρο του Σχολείου τους, έκλεισαν την φετινή σχολική τους χρονιά οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων, δηλώνοντας έτσι πως είναι καιρός πλέον για ξεκούραση, ανεμελιά και πολύ-πολύ παιχνίδι, χωρίς στάσεις και διακοπές από τον ήχο του σχολικού κουδουνιού, να τους καλεί συνεχώς στην αίθουσα για μάθημα.

Ταυτόχρονα με την ωραία τους γιορτούλα και με θέμα «Καλοκαίρι στα όμορφα ελληνικά νησιά», τα νηπιάκια με την δασκάλα τους Ρία Ακριβοποούλου, αποχαιρέτησαν και τους συμμαθητές τους της έκτης τάξης, που η νέα σχολική χρονιά θα τους βρει σε άλλα κατατόπια, αυτά του Γυμνασίου, ενώ τα ίδια και κάποια από αυτά, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ξεχάσουν τα «εύκολα», κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στις τάξεις του Δημοτικού…

Ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Θανάσης Φασούλας, στον σύντομο χαιρετισμό του, αρχικά αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό έργο του Σχολείου, την συμμετοχή σε δράσεις κα προγράμματα με αμιγώς εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αθρόα συμμετοχή του, ευχόμενος στο τέλος σε μαθητές και παραβρισκόμενους «Καλό Καλοκαίρι!!!».

Η εκδήλωση αρχικά ξεκίνησε με την παράσταση των νηπίων, που περιείχε χορό και απαγγελία ποιημάτων, με τους μικρούς μαθητές να ξεδιπλώνουν το υποκριτικό τους ταλέντο, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του πιο ένθερμου κοινού τους.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι μαθητές της Ε΄& ΣΤ’ τάξης που μαζί με τον δάσκαλό τους κ. Δημ. Πάνο, ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το θέμα της φετινής εκδήλωσης…: «Μοναχισμός & Ελληνισμός – Μαγειρεύοντας Μοναστηριακή, Χορεύουμε παραδοσιακά», για το οποίο οι μαθητές, με την βοήθεια των μαμάδων τους, ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας με μια συνταγή μοναστηριακού φαγητού, η οποία προβλήθηκε στον βιντεοπροτζέκτορα και συνόδευσαν με έναν παραδοσιακό χορό της περιοχής της.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση μπουφέ, αποτελούμενου από μοναδικές λιχουδιές,  σε σκέψη και εκτέλεση, που οι μαμάδες είχαν ετοιμάσει επιμελώς για την περίσταση!

Την εκδήλωση, εκτός των γονιών και συγγενών των μαθητών, τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Παιδείας κα Μαρ. Πανάγου, ο δημ. σύμβουλος κ. Απ. Γκουλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Γόμφων κ. Γ. Μαγκούτης και ο ιερέας της Ενορίας Γόμφων π. Απ. Μουτογεώργος.

Dim Sx Gomgoi (55)

Dim Sx Gomgoi (52)

Dim Sx Gomgoi (43)

Dim Sx Gomgoi (39)

Dim Sx Gomgoi (38)

Dim Sx Gomgoi (29)

Dim Sx Gomgoi (21)

Dim Sx Gomgoi (15)

Dim Sx Gomgoi (7)

Dim Sx Gomgoi (4)

Dim Sx Gomgoi (59)

Dim Sx Gomgoi (58)

Dim Sx Gomgoi (57)

Dim Sx Gomgoi (36)

Dim Sx Gomgoi (35)

Dim Sx Gomgoi (34)

Dim Sx Gomgoi (33)

Dim Sx Gomgoi (32)

Dim Sx Gomgoi (31)

Dim Sx Gomgoi (21)

Dim Sx Gomgoi (18)

Dim Sx Gomgoi (16)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Πανηγύριζε και Γιόρτασε το Εκκλησάκι  της Αγίας Τριάδος Βαθυρρεύματος

  Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος τελέστηκε θεία λειτουργία ιερουργούντος του…