ekpaideutikoi_aftodioikisi

Από εισαγωγική επιμόρφωση θα περάσουν  Εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς  και μέλη ΕΕΠ και  ΕΒΠ, σύμφωνα με απόφαση της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα γίνουν μέσα στον Νοέμβρη Η διάρκεια της επιμόρφωσης είναι 8 έως 12 εβδομάδες  και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Νοεμβρίου  2022 – Φεβρουαρίου 2023.

Το Πρόγραμμα Εισαγωγικής επιμόρφωσης υποχρεούνται να παρακολουθήσουν οι εξής εκπαιδευτικοί: Α) Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γενικής και ειδικής, καθώς και τα μέλη  ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού που διορίστηκαν κατά τη διάρκεια  των σχολικών ετών 2020-2021 και 2021-2022 (μέχρι τον  Ιούνιο 2022).

Β) Όσοι διορίστηκαν με Υπουργική ή δικαστική απόφαση μετά την έναρξη της ισχύος του ν.  4547/2018  (Α’ 102) ήτοι μετά τις 12 Ιουνίου 2018 και Γ) Όσοι διορίστηκαν μετά το 1999 και πριν τον Σε πτέμβριο του 2012 και εξακολουθούν να κατέχουν τον  εισαγωγικό βαθμό επειδή για οποιοδήποτε λόγο δεν πα ρακολούθησαν πρόγραμμα εισαγωγικής επιμόρφωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ  υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσω της  ιστοσελίδας του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/ mitroo/login.php), ακολουθώντας την αναγραφόμενη  στην ιστοσελίδα σχετική διαδικασία.

Η δήλωση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 για την ακρίβεια και αλήθεια του  περιεχομένου των δηλωθέντων στοιχείων καθώς και της  πλήρους, ρητής και ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων  της παρούσης πρόσκλησης.

Δεν γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής που υποβάλλονται με άλλο τρόπο στο Ι.Ε.Π. Προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής  κατά τον μήνα Νοέμβριο του 2022, εντός προθεσμίας  που τίθεται σε σχετική πρόσκληση του Ι.Ε.Π. Μετά τη  λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων απενεργοποιείται η δυνατότητα εισόδου/επεξεργασίας των στοιχείων  των δηλούντων.

Πηγή:fresh-education.gr

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

«Πασχαλινές» ευχές, από το ΅Επιμελητήριο Τρικάλων