326707914_901988400992991_2818741844904266610_n
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας και την αγανάκτηση μας για την εχθρική διαιτησία του διαιτητή Φωστέρη από την Ανατολική Αττική και του βοηθού του Κωστάκη.
Δυστυχώς για αυτούς όλη η Ελλάδα είδε να ακυρώνεται το πεντακάθαρο γκολ του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Σκόνδρα. Ένα γκολ που δεν χωρά αμφισβήτηση για την καθαρότητα του. Και όμως κάποιος Κωστάκης με το σημαιάκι του είχε το θράσος να το ακυρώσει και να κλέψει από την ομάδα μας ενα γκολ την στιγμή που η αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου ήταν στο 0-0.
Όσον αφορά τον Φωστέρη έκανε ότι μπορούσε να μας κλείσει στην περιοχή μας με σκοπό να μας υποχρεώσει σε ήττα και εν τέλει κατάφερε τον σκοπό του.
Ουδέποτε η ομάδα μας έχει ασχοληθεί με την διαιτησία. Αλλά το σημερινό ρεσιτάλ μας ενόχλησε. Όχι τόσο για την ήττα όσο για το γεγονός ότι μας την επέβαλαν.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποστείλουμε το βίντεο της σημερινής αναμέτρησης στην ΚΕΔ και ας αποφασίσουν αν θέλουν να πληγεί και άλλο η Ελληνική διαιτησία με Φωστέρηδες και Κωστάκηδες.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…