IMG_6269

(*Καταρχήν να ζητήσουμε μια τεράστια συγγνώμη κι από τις δυο ομάδες, καθώς λόγω αλλαγής συστοιχίας μπαταριών στην κάμερα, δεν κατέστη δυνατό, να καταγράψουμε το 2ο γκολ του Πορταϊκού & το γκολ της Κρύας Βρύσης. Η ατυχία μας σήμερα δυστυχώς! χτύπησε «κόκκινο», ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής).

Με τον «άσσο» στις αποσκευές του ο Πορταϊκός, αναχώρησε σήμερα το απόγευμα για Πύλη, από την τεχνική του έδρα την Μουριά, ύστερα από ένα όμορφο ματς, κόντρα στην Κρύα Βρύση, αφήνοντας ικανοποιημένους Δ/ση, τεχνικό τιμ και φιλάθλους.

Η ομάδα της Πύλης σαφώς ανώτερη και με την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ξεκίνησε επιθετικά από το πρώτο ημίχρονο με τις πρώτες καλές φάσεις να έρχονται στο 12′, όταν ο Ιωάννου έστειλε τη μπάλα από τα δοκάρια του Ζέρβα, στο 14′ σουτ του Μανώλη αποκρούει ο κήπερ Ζέρβας και στο 17′ ωραίο σουτ του Βιολάρη, διώχνει και πάλι ο Ζέρβας σε κόρνερ.

Φάσεις οι οποίες υπήρξαν ο προάγγελος του 1ου γκολ του Πορταϊκού, το οποίο ήρθε τελικά στο 33′ από τον Γιάννη Βαγενά, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ζέρβα, αφού προηγήθηκε οριζόντιο δοκάρι από τον Μανώλη, ενώ στο 44′ ο Αντωνίου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, γράφοντας το 2-0.

Γκολ, που επισφράγισαν ταυτόχρονα & την υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 39′, έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, απέναντι στον ρεφ Δουλόπουλο, για φάση «πέναλτι» στα καρέ του Πορταϊκού.

Στο 20 ημίχρονο η υπεροπλία του Πορταϊκού ήταν εμφανής έως το 65′, οπόταν οι της Κρύας Βρύσης, άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, ασκώντας σαφώς πλέον περισσότερη πίεση στους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας σε μια ξαφνική αντεπίθεση να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Βάλα από τον κήπερ Μουτογεώργο, το οποίο και μετουσιώθηκε σε γκολ, μειώνοντας σε 2-1 και αναπτερώνοντας τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για το πολυπόθητο «Χ», κάτι το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Κρύα Βρύση, μια αμιγώς νεανική ομάδα, με διάχυτο ταλέντο και πείσμα για διάκριση, χωρίς ωστόσο ακόμη την δέουσα εμπειρία & τεχνική κατάρτιση, στοιχεία τα οποία θα αποκομισθούν στο μέλλον με σκληρή δουλειά σε ομαδικό & προσωπικό επίπεδο.

Αντιθέτως ο Πορταϊκός έδειξε για άλλη μια φορά «ομάδα», που πατάει γερά στα πόδια της, ξέροντας τι ζητάει στο γήπεδο, που με υπομονή, σχέδιο και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του υλικού που διαθέτει φέτος, μπορεί να κερδίσει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, εάν σε όλα αυτά καταθέσει την συνεισφορά της και η θεά «τύχη».

Προπονητές

Πορταϊκός: Δ. Σαργιώτης

Κρύα Βρύση: Γ. Ράτζας

Διαιτητής: Δουλόπουλος

Βοηθοί: Καπερώνης/Μαργιώλης.

Ακολουθεί πίνακας με τα αποτελέσματα της σημερινής 4ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας, καθώς και η βαθμολογία, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata

vathmologia

IMG_6379

IMG_6349

IMG_6340

IMG_6339

IMG_6335

IMG_6333

IMG_6326

IMG_6317

IMG_6304

IMG_6283

IMG_6282

IMG_6281

IMG_6274

IMG_6273

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίδομα ανεργίας: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να το λάβουν οι δικαιούχοι

Για να πάρει ένας ασφαλισμένος επίδομα ανεργίας από τη ΔΥΠΑ χρειάζεται να έχει απολυθεί απ…