
Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Παναγιώτη Νταλούκα συνδημότη μας του Δήμο Πύλης καταγωγή από τον Δροσερό (Δ . Κ. Δήμου Πύλης), την Παρασκευή 5/7 στις 15.00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Δ .Ε. Σελλάνων (Προάστιο) Δήμου Παλαμά, με τίτλο «Τρικκαία» Α’ 1959-Β’ 1960
Μεγάλη ανοιξιάτικη εορτή του Θεσσαλικού τοπίου –φαντασμαγορικό θέαμα στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Εθνολογικού Συνεδρίου Θεσσαλών-Καραγκούνηδων στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά, που διεξάγεται το τελευταίο τριήμερο.
Το βιβλίο προλόγισε ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας κ. Απόστολος Φιρφιρής ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Αθανάσιος Κωστάκης, συγχαίροντας τον Συγγραφέα κ. Νταλούκα για την έκδοση του βιβλίου «ΤΡΙΚΚΑΙΑ», χαιρετίζοντας και το Συνέδριο των Θεσσαλών Καραγκούνηδων, μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα.
Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου από την φιλόλογο κ. Ναυσικά Μουλά μέλος του Δ.Σ. της Αμφικτιονίας.
Τέλος ομιλία και τοποθέτηση έκανε και ο Συγγραφέας κ. Παναγιώτης Νταλούκας.
Μεταξύ άλλων, στην χθεσινή παρουσίαση, παραβρέθηκαν η κα Βάσω Γεροβασίλη Πρόεδρος της Τ.Κ. Δροσερού, η κα Ευαγγελία Μπράμη Συγγραφέας Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων.