par 4

Επιμνημόσυνη δέηση των Πεσόντων αγωνιστών  που κατάγονταν από το Παράμερο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, στην Κοινότητα Παράμερου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παράμερου «Το Βαρδάρι», θέλοντας να τιμήσει τους συγχωριανούς του ήρωες σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατασκεύασε το μνημείο  για να αποδίδει στο εξής τιμές στους τοπικούς μας ήρωες.

Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Πύλης Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Αναγνώστου, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παράμερου κ. Δήμητρα Αναγνώστου και ακολούθησε τήρηση ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού μας ‘Υμνου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε κατά τον χαιρετισμό του, ότι είναι χρέος μας να σεβόμαστε και να τιμούμε τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία του έθνους.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν  πέρα από τον κ. Μιχαλάκη ο οποίος ήταν πολύτιμος αρωγός της όλης προσπάθειας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πύλης Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αναγνώστου, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Περικλής Μητρονατσιος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπακωνσταντίνου,ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθυρρεύματος Μιχάλης Μπαλλάς ,εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και οι κάτοικοι του χωριού.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα προς τους προσκεκλημένους στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην πλατεία του χωριού.

Θερμά συγχαρητήρια  στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την σκέψη και πραγματοποίηση αυτής της ενέργειας.

par 1

par 2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

40ημερο Μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κωνσταντίνου Αναγνώστου

40ημερο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Αναγνώστου και ευχαριστίες στην τοπική Κοινότητα Δήμου …