AOT

Σε αγωνιστική δράση ο οργανισμός ΑΟ Τρίκαλα τόσο η ΠΑΕ όσο και τα τμήματα του Ερασιτέχνη, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021.

ΑΟΤ-Πιερικός στο στάδιο

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων , η ομάδα της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη του Πιερικού στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 . Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους με την τήρηση φυσικά των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

ΑΟΤ-Ολυμπιακός Βόλου στο κλειστό

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο Δημοτικό κλειστό (Κατσιμήδου) , η ομάδα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής για την ομάδα των Τρικάλων, ενώ η ομάδα του Βόλου έχει ρεπό στην 1η αγωνιστική της Β Εθνικής η οποία ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου-ΑΟΤ στην Ηλιούπολη

Το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα σάλας της Β Εθνικής (Futsal League), δίνει ο ΑΟΤ Futsal την Κυριακή 17 Οκτωβρίου . Στις 15.00 στο Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης και σε ανοιχτό γήπεδο , ο ΑΟΤ θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου.

ΠΑΟΚ-ΑΟΤ Θεόνη στη Νέα Μεσημβρία

Για την 3η αγωνιστική της Α Εθνικής γυναικών, η ομάδα του ΑΟΤ Θεόνη, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 16.00 τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Λέοντας-ΑΟΤ στον Τύρναβο

Αρχίζει και το πρωτάθλημα Γ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Η ομάδα του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 16.00 στο στάδιο Τυρνάβου με τον Λέοντα . Εκπαιδευτικό ματς ΑΟΤ παίδων μπάσκετ Η παιδική ομάδα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα θα δώσει εκπαιδευτικό παιχνίδι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. στο Δημοτικό κλειστό (Κατσιμήδου) με την Β ομάδα παίδων των Δαναών.

Εκπαιδευτικά ματς η ποδοσφαιρική ακαδημία ΑΟΤ

Για την Κυριακή το πρωϊ 17 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί εκπαιδευτικοί αγώνες των τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα με την ΑΕΚ Σαραγίων στα γήπεδα Φλαμουλίου. Αν ο καιρός δεν το επιτρέψει θα υπάρξει ενημέρωση για το αν αναβληθούν αυτά τα παιχνίδια των μικρών ποδοσφαιριστών.

Τα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους είναι: Οι θεατές πάνω από 18 ετών επιτρέπονται να εισέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι Οι ανήλικοι 13 έως 17 ετών με PCR TEST 72 ωρών ή RAPID TEST 48 ωρών Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπονται να εισέρχονται με αρνητικό SELF TEST που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα υπογεγραμμένο από τον κηδεμόνα του.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…