diarrixi-900x480

Συμβάν διάρρηξης είχαμε προχθές Σάββατο κατά τις νυχτερινές ώρες, στην ΤΚ Δροσερού, σε οικίες των οποίων οι ιδιοκτήτες του είναι ετεροδημότες, οι οποίοι κατοικούν σε διάφορα μέρη της χώρας.

Οι επιτήδειοι μάλιστα δεν αρκέστηκαν σε μια κατοικία, αλλά χτύπησαν σε τέσσερις ταυτόχρονα, με την ίδια μέθοδο, την διάρρηξη δηλ. με αιχμηρό αντικείμενο σε μία εκ των εισόδων του σπιτιού ή μπλακονόπορτας και παραθύρου, ό,τι βόλευε περισσότερο.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό σήμερα από τους διαχειριστές των σπιτιών, που ανέλαβαν να τα φροντίζουν, αντί των ιδιοκτητών τους και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Το μέγεθος των κλοπών και το είδος των κλοπιμαίων δεν έγινε ακόμη γνωστό, καθώς όπως αναφέρθηκε οι ιδιοκτήτες απουσιάσουν, για να μπορέσουν να κρίνουν τη ζημιά.

Οικίες ετεροδημοτών υπάρχουν και έτερες στο Δροσερό, που οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν ακόμη, εάν κι αυτές δέχτηκαν την μανία διαρρηκτών.

Εκείνο που έγινε γνωστό, είναι ότι ήδη δύο εκ των ιδιοκτητών, έχουν υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων στο ΑΤ Πύλης, το οποίο έχει αναλάβει και την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…