Syllogos Ekpedeytikwn PE Trikalwn

            Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 237/4-12-2022, έγγραφο της Δ.Ο.Ε. με το οποίο η ομοσπονδία κήρυξε στις 15 Δεκεμβρίου στάση εργασίας από τις 11:30 η ώρα μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου, ο ΣΕΠΕ Τρικάλων κηρύσσει επιπλέον στάση εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού ωραρίου και  καλεί όλες τις συναδέλφισσες και συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει  στην πλατεία Ο.Τ.Ε. την Πέμπτη, 15/12/22, στις 13:30 η ώρα.

 

Συνεχίζουμε – δυναμώνουμε τον αγώνα για εργασία και μισθό με αξιοπρέπεια, υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα και το επιστημονικό μας έργο!

Αγωνιζόμαστε για

⋅ Άμεση καταβολή δώρου Χριστουγέννων, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, αυξήσεις στους μισθούς μας, απόδοση του ΜΚ  2016 – 2017, αφορολόγητο στις 12.000€ με προσαύξηση 3.000€ για κάθε παιδί.

⋅ Τερματισμό της εργασιακής ομηρίας. Άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιορισμένων  που συμπληρώνουν τη διετία χωρίς επιπλέον προϋποθέσεις.

⋅ Εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ολιγοθέσια Δημοτικά με αυτό των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.

⋅ Κατάργηση των νόμων 4692/20, 4823/21 και όλο το πλαίσιο που οδηγεί στην κατηγοριοποίηση των σχολείων. Ο αυταρχισμός του Υπουργείου Παιδείας δε θα περάσει.

daskaloi

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…