ASK

Στο κομβικό για τη συνέχεια εντός έδρας ματς της Κυριακής στις 5 μ.μ. με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ βασίζεται στο φίλαθλο κοινό του και αισιοδοξεί μαζί του να πανηγυρίσει ένα ζωτικής σημασίας νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ομάδα της πόλης μας με διαφορετική ψυχολογία και μεγαλύτερη εμπειρία που απορρέει, τόσο από τις τελευταίες κινήσεις τόνωσης του ρόστερ, όσο και από την παρουσία της μέχρι στιγμής στην Basket League, υποδέχεται έναν εξίσου έμπειρο και δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο στην τελική ευθεία για την υπόθεση παραμονή.

Η «κούρσα» για την αποφυγή του υποβιβασμού δεν αφήνει περιθώρια για λάθη κι εφησυχασμό, με τον Α.Σ.Κ. να δημιουργεί κλίμα συγκέντρωσης και συσπείρωσης γύρω από το μεγάλο στόχο. Το πρώτο, καθοριστικό βήμα περνάει την Κυριακή από το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου προετοιμάζεται για έναν «τελικό», όπου η νίκη πλέον είναι αυτοσκοπός.

Η αναμέτρηση, λοιπόν είναι από τις πιο δύσκολες κι απαιτητικές της σεζόν, καθώς η βαθμολογική της σημασία και το χρονικό σημείο στο οποίο έρχεται, προοιωνίζουν ένα πραγματικό ντέρμπι από κάθε άποψη. Πέραν του όποιου τακτικού πλάνου, είναι βέβαιο πως η ενέργεια που θα βγάλουν οι παίκτες στο γήπεδο, η αμυντική λειτουργία, οι λύσεις στα κρίσιμα σημεία και βέβαια η τύχη θα καθορίσουν το αποτέλεσμα αυτού του πολύ κομβικού αγώνα.

Στα παραπάνω, βαρύνουσα επιρροή μπορεί να ασκήσει ο φίλαθλος κόσμος που θα παραστεί στην εξέδρα του Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης». Παραδοσιακά, η δύναμη του Α.Σ.Κ. είναι οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι που δίνουν διαχρονικά τη δική τους «μάχη» από την κερκίδα και μαζί την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, η παρουσία του κόσμου, ο παλμός του, η εκδηλωτική του συμμετοχή στη ροή του αγώνα είναι τα στοιχεία που μεταφέρονται στο αγωνιστικό τμήμα, προκειμένου με πάθος κι αποφασιστικότητα να παλέψουν αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη.

Κορυφώνεται η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το ματς

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς κι ανταπόκριση συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων, για το μεγάλο ματς της Κυριακής (5 μ.μ.) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας.

H διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Υπογραφή σύμβασης έργου «Μεταφορά φερτών υλικών και απορριμμάτων από πλημμύρα»

Υπογράφηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντή, μετά απ…