Bugas (4)

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής μάχης, στην Πύλη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12:00, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας, με μοναδικό στόχο την στήριξη του Κώστα Αγοραστού, κατά τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, που είναι και το στοίχημα της Κυβέρνησης, να κερδιθούν όλες οι Περιφέρειες που έλαβαν την την στήριξή της.

Προηγουμένως ο Υφυπουργός περιόδευσε στην πόλη της Καλαμπάκας, για να μεταβεί αμέσως μετά στην Πύλη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων κ. Ιωάν. Κουτσονάσιο και τους βουλευτές κα Κατερίνα Παπακώστα & Θανάση Λιούτα.

Τον κ. Μπούγα υποδέχτηκε στην είσοδο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πύλης κ. Αλέξανδρος Αραπογιάννης, ο νυν και νεοκλεγείς Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, και προλόγισε ο πρόεδρος κ. Ιω. Κουτσονάσιος, τονίζοντας το μεγάλο ποσοστό του 52%, το μεγαλύτερο που απέσπασε ο Συνδυασμός σε επίπεδο Νομαρχίας, σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, με τα Τρίκαλα να στέλνουν ηχηρό μήνυμα νίκης αυτή την Κυριακή, για σταθερότητα μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, συνεχίζοντας την σταθερή αναπτυξιακή πορεία και τις στέρεες βάσεις που έχει δημιουργήσει μαζί με όλο τον κόσμο, αυτά τα χρόνια, η παρούσα Περιφερειακή Αρχή.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας με την σειρά του, εξέφρασε προς τον κ. Μπούγα την αμέριστη συμπαράσταση του ιδίου, όσο και των δημοτών της Πύλης, στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη & του Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού, αναφέροντάς του παράλληλα το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσαν στον Δ. Πύλης οι δυο τους, που σχεδόν άγγιξε το 60% !!!, το μεγαλύτερο που έλαβε ο συνδυασμός σε ολόκληρη την Θεσσαλία & σε επίπεδο Δήμου, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι αποτέλεσμα της Κυριακής θα είναι θετικό, τόσο για τον συνδυασμό & την Κυβέρνηση, όσο και για όλους τους Θεσσαλούς.

Πριν πάρει τον λόγο ο Υφυπουργός σε σύντομες δηλώσεις προέβησαν Κ. Παπακώστα, Θ. Λιούτας, και ο ο κ. Αλεξ. Αραπογιάννης, εκφράζοντας την πεποίθηση για ένα επιτυχές αποτέλεσμα την Κυριακή, που θα χρωματίσει με μπλε και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο κ. Μπούγας, στην σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του, αρχικά συνεχάρη τον Δήμαρχο Πύλης, του δημοτικούς & περιφερειακούς συμβούλους για την επιτυχία τους στις εκλογές και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία στο έργο τους».

Στη συνέχεια ο Μπούγας ανέφερε πως στόχος πλέον της Κυβέρνησης είναι η νίκη & στις 13 Περιφέρειες της χώρας, με Περιφερειάρχες που η ίδια εμπιστεύεται και αποτελούν στελέχη στα οποία εδόθη η στήριξη από την γαλάζια παράταξη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Ο στόχος αυτός δεν πριμοδοτείται από αλαζονεία προς την εξουσία, αλλά από το γεγονός ότι οι Περιφεριάρχες αποτελούν στενούς συνεργάτες για την Κυβέρνηση, που θα υλοποιήσουν μια σειρά μεγάλων έργων για λογαριασμό της, προς όφελος πάντα των πολιτών! ανέφερε ο κ. Μπούγας.

«Άνθρωπος εγνωσμένου ήθους, ικανότητας και αποτελεσματικότητας είναι & ο Κώστας Αγοραστός, που όχι ως καθήκον κομματικό, αλλά από πραγματική διάθεση και μεγάλη χαρά, ήρθα σήμερα εδώ για να τον στηρίξω, ώστε όλοι μαζί να ολοκληρώσουμε το αναπτυξιακό μας έργο»,  ανέφερε κλείνοντας ο Υφυπουργός.

Στη συνέχεια ο κ. Μπούγας περιόδευσε στους κεντρικούς δρόμους πόλης, διασχίζοντας και τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, καταστηματάρχες και πολίτες, ακούγοντας προσεχτικά τις ανησυχίες τους για προβλήματα καθημερινότητας, ενώ τους ζήτησε να συστρατευτούν μαζί τους, στηρίζοντας με την ψήφο τους την Κυριακή το έργο και το πρόγραμμα του Κώστα αγοραστού και των συνεργατών του, για μια αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλίας στο επόμενο διάστημα, που δεν θα πρέπει να διακοπεί, αλλά να συνεχιστή με οδηγό το νυν Περιφερειάρχη.

Την ήδη διάχυτη αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ του Αγοραστού, έρχεται να ενισχύσει η δήλωση της κας Ελευθερίας Τζανακούλη, η οποία δήλωσε ότι στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία.

Μια δήλωση που έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα και δίνει ιδιαίτερη δυναμική στη υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού, καθώς η ίδια στον α’ γύρο των Περιφερειακών, συγκέντρωσε το 9,49% των ψήφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Bugas (2)

Bugas (4)

Bugas (7)

Bugas (6)

Bugas (5)

Bugas (4)

Bugas (3)

Bugas (2)

Bugas (1)

Bugas (5)

Bugas (6)

Bugas (7)

Bugas (8)

Bugas (9)

Bugas (11)

Bugas (12)

Bugas (13)

Bugas (14)

Bugas (15)

Bugas (17)

Bugas (19)

Bugas (20)

Bugas (21)

Bugas (26)

Bugas (25)

Bugas (27)

Bugas (28)

Bugas (29)

Bugas (30)

Bugas (31)

Bugas (32)

Bugas (33)

Bugas (34)

Bugas (35)

Bugas (37)

Bugas (39)

Bugas (40)

Bugas (42)

Bugas (43)

Bugas (45)

Bugas (46)

Bugas (47)

Bugas (48)

Bugas (49)

Bugas (52)

Bugas (53)

Bugas (54)

Bugas (55)

Bugas (56)

Bugas (57)

Bugas (58)

Bugas (62)

Bugas (63)

Bugas (60)

Bugas (61)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…