ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ

Τον Αρτοποιό Κωνσταντίνο Τσουράπα  που κατέρχεται υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. 

Ο Κωνσταντίνος Τσουράπας γεννήθηκε το 1969 στο Βόλο.  Το 1994 ίδρυσε  επιχείρηση – κατάστημα αρτοποιίας στις Αλυκές Βόλου. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Βόλου και Περιφέρειας Μαγνησίας Η ΔΗΜΗΤΡΑ και Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Μαγνησίας και Β. Σποράδων. Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος την τελευταία 8ετία. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Παρίζη και έχουν τέσσερα παιδιά, την Ελισάβετ, τον Νικόλαο, την Παναγιωτίτσα και τον Αλέξανδρο. 

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…