TAXI

Επταμελής η χθεσινή ομήγυρις, με ξεκάθαρο αβαντάζ των ανθρώπων της «πιάτσας», οι ταξιτζήδες της Πύλης, αλλά & ευδιάκριτη την πολιτική μειοψηφούσα πολτική παρουσία, τον γνωστό και μη εξαιρεταίο ανεξαρτητο δημ. σύμβουλο Δημήτρης Μάντζιο, που συναντήθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της Πύλης.

Και για όσους γνωρίζουν, είναι στενή οι σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ των πολλών & του ενός την προηγούμενη τετραετία κι σίγουρα μια σχέση που δεν στηρίζεται απλά στην πολιτική σύγκλιση απόψεων, αλλά σε κάτι βαθύτερο…την Φιλία!

Το τι διημείφθη μεταξύ ή ακόμη καλύτερα τι μονοπώλησε το ενδιαφέρον της παρέας, δεν μπορέσαμε να το ανακαλύψουμε, παρά μόνο να το υποθέσουμε!

Εκλογές έρχονται και από αύριο, μετά το πέρας των εθνικών, πάμε φουλ & με διπλή ταρίφα, για τις δικές μας, που έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Αλλά από την άλλη είναι κι ο μεζές! Καθότι λοιπόν ο ελληνικός μεζές δεν είναι ούτε η κεμία της Τυνησίας, ούτε ο τούρκικος ή λιβάνιος μεζές, ούτε τα ιταλικά αντιπάστι, ούτε το γαλλικό ορντέβρ, αλλά η πιο ωραία αφορμή για καλοκαιρινά μαζέματα με φίλους, γερό μασλάτι, καλοπέραση, ποτό και φυσικά νόστιμο φαγητό, ίσως κι ο μεζές να ήταν αυτός που κέντρισε & κέρδισε το ενδιαφέρον της παρέας.

Γιατί όχι; Αφού ο Δημητράκης το τόνισε και το υπέγραψε… «Μετά την 5ετία το συζητάμε. Πάλι εδώ θα είμαστε!»

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…