Voitsidis

Ζούμε στην εποχή των ψηφιακών εφαρμογών, που ήρθαν για να υπηρετήσουν τον άνθρωπο. Μικρές και μεγαλύτερες συνήθειές μας από τα προηγούμενα χρόνια,  αλλάζουν. Και αλλάζουν για να απλοποιήσουν τη ζωή μας.  

Στο Δήμο Πύλης μια σειρά από υπηρεσίες παρέχονται ψηφιακά και από απόσταση. Από την έκδοση μιας σειράς πιστοποιητικών αλλά και διάφορες πληρωμές, που μπορούν πλέον να γίνουν από το κινητό μας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή. Από το σπίτι μας και χωρίς να χρειάζεται η φυσική μας παρουσία στις υπηρεσίες. Έτσι κερδίζουμε χρόνο και γλυτώνουμε ουρές αναμονής ή ταλαιπωρία.  

Σειρά έχει η βελτίωση της καθημερινότητας κι άλλο,  με νέες ψηφιακές εφαρμογές που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι δημότες του Δήμου Πύλης σύντομα. Αυτές έχουν να κάνουν με την άμεση ενημέρωση για θέματα καθαριότητας, φωτισμού, εκδηλώσεων και δράσεων, αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ δήμου και δημοτών και το αντίστροφο. 

Ιδιαίτερη θέση στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας θα έχουν οι νέοι, που είναι τεχνολογικά πιο μπροστά σε σχέση με τους μεγαλύτερους. Γιατί οι νέοι πρέπει να είναι το κλειδί της λύσης και όχι το λουκέτο του προβλήματος. 

 

Κώστας Βοϊτσίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Πύλης

με το συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος»

& υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Θανάση Λιούτα

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Από καρδιάς εύχομαι σε όλες και όλους, η φετινή Ανάσταση να γεμί…